Серија 359

Вградена врата со рамка за отворање.

Оди до
359700.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вградена врата со рамка за отворање.
PATENT PENDING

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вградена врата со рамка за отворање.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi