Серија 359

Додатоци за колектори од серија 359.

Оди до
359004.png
359004.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Додатоци за колектори од серија 359.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“
Low Lead

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359. Поврзување: 23 p. 1,5. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359. Поврзување: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Рамно седиште. Ø 13. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Рамно седиште. Ø 18. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.
3D модели
Текст за опис
Додатоци за колектори од серија 359. Поврзување: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Сертифициран за Евроконус. Ø 18. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг отпорен на децинкификација ДР „ниско олово“.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi