Seritë 359

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Shko te
359004.png
359004.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”
Low Lead

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Lidhjet: 23 p. 1,5. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Lidhjet: G 1/2" A (ISO 228-1) M, Mbështetëse e sheshtë. Ø 13. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, Mbështetëse e sheshtë. Ø 18. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Lidhjet: G 3/4" A (ISO 228-1) M, certifikuar nga Euroconus. Ø 18. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel DR rezistent ndaj dezincifikimit "me plumb të ulët”.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi