Серија 359

Дното на кутијата.

Оди до
359011.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дното на кутијата.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Дното на кутијата.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
3D модели
Текст за опис
Дното на кутијата.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
3D модели
Текст за опис
Дното на кутијата.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114
3D модели
Текст за опис
Дното на кутијата.
SCIP code
46723c83-d061-4e11-bd76-5bfdafd6e114

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi