Серија 359

Естетска покривна плоча.

Оди до
359801.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Естетска покривна плоча.
Комплет со потпорна плоча.

Технички податоци

Завршница: бела RAL 9010
Материјал: технополимер

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Естетска покривна плоча. Комплет со потпорна плоча. Завршница: бела RAL 9010. Материјал: технополимер.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi