Seritë 359

Pllakë mbuluese estetike.

Shko te
359801.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Pllakë mbuluese estetike.
Pajisur me pllakë suporti.

Të dhënat teknike

Lustër: RAL 9010 e bardhë
Materialet: Teknopolimer

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Pllakë mbuluese estetike. Pajisur me pllakë suporti. Lustër: RAL 9010 e bardhë. Materialet: Teknopolimer.
SCIP code
CODICE IN FASE DI ANALISI

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi