Seritë 359

Kolektor me valvula mbyllëse individuale (doreza të kuqe).

Shko te
359330.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor me valvula mbyllëse individuale (doreza të kuqe).

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvula mbyllëse individuale (doreza të kuqe). lidhja e daljes: 3 dalje, lidhje me kapëse.
SCIP code
84c002f6-04c5-41ff-b301-bf616e8db578
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvula mbyllëse individuale (doreza të kuqe). lidhja e daljes: 4 dalje, lidhje me kapëse.
SCIP code
0df204d9-2c80-4069-be17-472c3b3bd7b9

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi