Seritë 679

Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.

Shko te
679001.png
679001_sez~-~page-1.png
679001.png
679001_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kalibrues dhe dorezë për rregullimin e diametrit të tubave shumështresorë para përdorimit me rekorderitë e serive 679 dhe 359.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi