Серија 359

Единица со главни вентили за исклучување.

Оди до
359100.png
359100.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица со главни вентили за исклучување.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Материјал: месинг

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
3D модели
Преземи
Текст за опис
Единица со главни вентили за исклучување. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
54abcafc-2b09-49bc-9232-d8d066aab8e8

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi