Серија 359

Единица со главен вентил за исклучување.

Оди до
359101.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Единица со главен вентил за исклучување.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Единица со главен вентил за исклучување.
SCIP code
5bf39317-ea12-4f0c-b2ff-68a549ec38a4

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi