Серија 359

Колектор со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче).

Оди до
359290.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Колектор со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче).

Note

CR тело од легура отпорно на децинкификација „НИЗОК СТЕПЕН НА ОЛОВО“ достапно на барање со продолжението на шифрата: 001.

Цртежи и спецификации

Број на дел излезна врска
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Колектор со главен вентил за исклучување што може да се прегледа (сино копче). излезна врска: 4 излези, поврзувања со клипови.
SCIP code
33ae3fc7-a45d-442d-946c-7f2c11571f17

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi