Серија 359

Резервен заштитен капак.

Оди до
359010.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Резервен заштитен капак.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Резервен заштитен капак.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi