Кертриџ за главни вентили за исклучување.

Оди до
f0001306.png
f0001306.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Кертриџ за главни вентили за исклучување.
За серија 359.

Цртежи и спецификации

Број на дел
3D модели
Текст за опис
Кертриџ за главни вентили за исклучување. За серија 359.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi