Серија 359

Плоча со скриени копчиња.

Оди до
359902.png
359902.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Плоча со скриени копчиња.

Технички податоци

Завршница: хромирана

Цртежи и спецификации

Број на дел
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Плоча со скриени копчиња. Завршница: хромирана.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi