Серија 359

Дистрибутивни колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со главни вентили за исклучување.

Оди до
359420.png
359420.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Дистрибутивни колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со главни вентили за исклучување.
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 5–90 °C
Централно растојание на излезот: 32 mm
Материјал: месинг

Сертификати

PZH

Цртежи и спецификации

Број на дел приклучок за топол штекер приклучок за ладен излез
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Дистрибутивни колектори за вода во домаќинството претходно собрани во кутии со главни вентили за исклучување. приклучок за топол штекер: 3 излези, поврзувања со клипови. приклучок за ладен излез: 4 излези, поврзувања со клипови. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 5–90 °C. Централно растојание на излезот: 32 mm. Материјал: месинг.
SCIP code
bbff2f5a-0db0-458d-aefd-21b6b54d4743

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi