Seritë 359

Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse.

Shko te
359420.png
359420.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse.
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Distanca qendrore nga dalja: 32 mm
Materialet: Nikel

Certifikimet

PZH

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e daljes së nxehtë Lidhja e daljes së ftohtë
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Kolektorë shpërndarjeje të ujit shtëpiak, të montuara paraprakisht në kuti me valvula mbyllëse. lidhja e daljes së nxehtë: 3 dalje, lidhje me kapëse. lidhja e daljes së ftohtë: 4 dalje, lidhje me kapëse. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Distanca qendrore nga dalja: 32 mm. Materialet: Nikel.
SCIP code
bbff2f5a-0db0-458d-aefd-21b6b54d4743

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi