Seritë 359

Kolektor me valvul mbyllëse kryesore.

Shko te
359630.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kolektor me valvul mbyllëse kryesore.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhja e daljes
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvul mbyllëse kryesore. lidhja e daljes: 3 dalje, lidhje me kapëse.
SCIP code
d04668ef-84b1-4bf0-ad22-672d8c44d043
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kolektor me valvul mbyllëse kryesore. lidhja e daljes: 4 dalje, lidhje me kapëse.
SCIP code
fa992e18-23a7-4da7-bbcd-6dcd7a295a08

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi