Seritë 359

Kapëse fiksuese.

Shko te
359007.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kapëse fiksuese.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kapëse fiksuese.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi