209

Çelës i veçantë për siguresën e serisë 209.

Përshkrimi: 

Çelës i veçantë për siguresa kundër goditjeve dhe kundër vjedhjeve.
Përdoret me siguresën e serisë 209.
 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Vizatime:

BIM model

Kodi

Paketë

Pako

209001

1

10

Produkte të ngjashme