Seritë 359

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Shko te
359001.png
359001.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Aksesorë për kolektorë të serisë 359.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Shënim
Modele 3D
Teksti i tenderit
Aksesorë për kolektorë të serisë 359. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 5–90 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi