339

Valvul radiatori e drejtë termorregulluese për gypa bakri dhe plastikë.

Përshkrimi: 

Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
E kromuar.
Për gypa prej bakri, plastik dhe shumështresor.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Drawings: 

BIM model

Kodi

Radiator connection

Pipe connection 

Kv (m3/h)

Paketë

Pako

339302 

3/8"

23 p.1,5 

1,35

10

50

339402 

1/2"

23 p.1,5 

1,79

10

50

339452 

1/2"

3/4"

1,79

10 

50

Produkte të ngjashme