Seritë 472

Kokë kontrolli termostatik me çelës rregullues në distancë, element i mbushur me lëng.

Shko te
472.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Kokë kontrolli termostatik me çelës rregullues në distancë, element i mbushur me lëng.

Të dhënat teknike

Gama e rregullimit të temperaturës: 6–28 °C
Gjatësia kapilare: 2 m

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Kokë kontrolli termostatik me çelës rregullues në distancë, element i mbushur me lëng. Gama e rregullimit të temperaturës: 6–28 °C. Gjatësia kapilare: 2 m.
SCIP code
5a99dfbe-4dcc-4bed-8b25-9bbc7c443cc9

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator