422

Valvul radiatori e drejtë me rregullim paraprak për gypa çeliku.

Përshkrimi: 

Valvul e drejtë e përshtatshme për koka kontrolli termostatik
(radiatorë) dhe aktivues termoelektrikë.
Me rregullim paraprak.
E kromuar.
Për gypa çeliku.
Presioni maximal i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 5÷100°C.

Shkarkime

Drawings: 

Kodi

Radiator connection

Paketë

Pako

422302

3/8"

1

20

422402

1/2"

1

20

Produkte të ngjashme