546

DISCALDIRT® - Ndarës papastërtish dhe ajërnxjerrës me lidhje femër-femër.

Përshkrimi: 

Ndarës papastërtish dhe ajërnxjerrës
Trupi prej tunxhi.
Me lidhje femër-femër
Me rubinet për zbrazje me lidhës prej gome.
Presioni maksimal i punës: 10 bar.
Presioni maksimal i shkarkimit: 10 bar.
Tmin÷Tmax: 0÷110°C.
Mundësia e heqjes së mbeturinave të vogla: deri 5 μm.

Shkarkime

Aprovuar: 

  • ACS

Vizatime:

Kodi

 

Paketë

Pako

546005

3/4”

1

-

546006

1”

1

-

546007

1 1/4”

1

-

 

Produkte të ngjashme