Seritë 546

Izolim për separatorët e papastërtisë së ajruesve të serisë 546.

Shko te
CBN546002.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për separatorët e papastërtisë së ajruesve të serisë 546.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për separatorët e papastërtisë së ajruesve të serisë 546.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Izolim për separatorët e papastërtisë së ajruesve të serisë 546.

Aplikimet

Caleffi Rep Locator
Caleffi Rep Locator