Seritë 546

DISCALDIRT®, Separator papastërtish për ajruesit.

Shko te
546005.png
546005_dim~-~page-1.png
546005_bol~-~page-1.png
546002_dim~-~page-1.png
546005_sez~-~page-1.png
546005.png
546005_dim~-~page-1.png
546005_bol~-~page-1.png
546002_dim~-~page-1.png
546005_sez~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish për ajruesit.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish për ajruesit. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish për ajruesit. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Separator papastërtish për ajruesit. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish për ajruesit. Lidhjet: Ø 22. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Presioni maksimal i shkarkimit të ajrit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–110 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi