Серија 546

DISCALDIRT, Сепаратор за нечистотија и деаератор.

Оди до
546005.png
546005_dim~-~page-1.png
546005_bol~-~page-1.png
546002_dim~-~page-1.png
546005_sez~-~page-1.png
546005.png
546005_dim~-~page-1.png
546005_bol~-~page-1.png
546002_dim~-~page-1.png
546005_sez~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Сепаратор за нечистотија и деаератор.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–110 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
5bba8a38-e0e3-4bd2-a255-cc979dc4ee15
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
966a4e1e-9eea-49af-a707-15d6323e025e
3D модели
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
23e1c52f-3722-4438-a6c0-a6245b8fe327
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Сепаратор за нечистотија и деаератор. Поврзување: Ø 22. Максимален работен притисок: 10 bar. Максимален притисок на испуштање воздух: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–110 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
891fa829-db3c-4e10-8750-d4f0c807f755

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi