680

DARCAL - Bashkues me diametër të rregullueshëm sipas nevojës për gypa plastikë një dhe shumështresor.

Përshkrimi: 

Bashkues me diametër të rregullueshëm sipas nevojës.
Për gypa plastikë një dhe shumështresor.
Presioni max i punës: 10 bar.
Tmin÷Tmax:
5÷80°C (PE-X)
5÷75°C (gypa shumështresor 95°C).
 

Shkarkime

  • Dokumentacioni teknik

Kodi

 

Ø i brendshëm

Ø i jashtëm

Paketë

Pako

680507

3/4”

7,5–8

10,5–12

10

100

680502

3/4”

7,5–8

12–14

10

100

680503

3/4”

 8,5–9

12–14

10

100

680500

3/4”

9,0–9,5

14–16

10

100

680501

3/4”

9,5–10

12–14

10

100

680506

3/4”

9,5–10

14–16

10

100

680515

3/4”

10,5–11

14–16

10

100

680517

3/4”

10,5–11

16–18

10

100

680524

3/4”

11,5–12

14–16

10

100

680526

3/4”

11,5–12

16–18

10

100

680535

3/4”

12,5–13

16–18

10

100

680537

3/4”

12,5–13

18–20

10

100

680544

3/4”

13,5–14

16–18

10

100

680546

3/4”

13,5–14

18–20

10

100

680555

3/4”

14,5–15

18–20

10

100

680556

3/4”

15–15,5

18–20

10

100

680564

3/4”

15,5–16

18–20

10

100

680505

3/4”

17

22,5

10

100

 

Produkte të ngjashme