Seritë 383

Unazë lidhëse me guarnicionin O-Ring.  

Shko te
383550.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Unazë lidhëse me guarnicionin O-Ring.
 
Të përdorshme me serinë 347, 679 dhe 680 për 3/4”.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Lidhjet
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Unazë lidhëse me guarnicionin O-Ring.   Të përdorshme me serinë 347, 679 dhe 680 për 3/4”. Lidhjet: 23 p.1,5, hyrje, Lidhja për rakorderat Caleffi. Lidhjet: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, dalje fundore.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi