Серија 383

Монтажа за поврзување со O-прстен заптивка.

Оди до
383550.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Монтажа за поврзување со O-прстен заптивка.
За употреба со серии 3/4" 347, 679 и 680.

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Поврзување
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Монтажа за поврзување со O-прстен заптивка. За употреба со серии 3/4" 347, 679 и 680. Поврзување: 23 p.1,5, влезови, Приклучок за фитинзи Caleffi. Поврзување: Ga 3/4" (ISO 228-1) M, крајниот излез.
SCIP code
57afe817-6a1d-4e42-bee6-56c7d9a9f753

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi