Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak.

Shko te
142170.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak.
Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar.
Me izolim.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar
Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C
Përqindja maksimale e glikolit: 50 %
Mesatare: tretësirat e glikolit, Ujë i akumuluar

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Me izolim. Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Me izolim. Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar. lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar. lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: tretësirat e glikolit.
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar. lidhjet: G 1 1/2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë i akumuluar.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul mbyllëse dhe rregullimi paraprak. Komplet me porta testi presioni për lidhjen e tubit kapilar. lidhjet: G 2" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 16 bar. Gama e temperaturës mesatare: -10–120 °C. Përqindja maksimale e glikolit: 50 %. Mesatare: Ujë i akumuluar, tretësirat e glikolit.