Серија 108

iStop, Вентил против замрзнување со воздушен сензор.

Оди до
108611.png
108611_dim~-~page-1.png
108611.png
108611_dim~-~page-1.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил против замрзнување со воздушен сензор.
Овозможување на функцијата против замрзнување со надворешна температура на воздухот < 5 °C.
Функција против замрзнување (сензор за вода).
PATENT PENDING

Технички податоци

Максимален работен притисок: 5 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C
Температури на отворање: 3 °C
Температурите на затворање: 4 °C
Материјал: месинг

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил против замрзнување со воздушен сензор. Овозможување на функцијата против замрзнување со надворешна температура на воздухот < 5 °C. Функција против замрзнување (сензор за вода). Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 5 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
d7a585c3-56be-429c-9b99-853a4d3ccab0
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил против замрзнување со воздушен сензор. Овозможување на функцијата против замрзнување со надворешна температура на воздухот < 5 °C. Функција против замрзнување (сензор за вода). Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 5 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
dcb45ec4-77da-4184-a0c1-9b8297420b44

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi