Seritë 108

iStop, Valvul antifriz me sensor ajri.

Shko te
108611.png
108611_dim~-~page-1.png
108611.png
108611_dim~-~page-1.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul antifriz me sensor ajri.
Aktivizimi i funksionit antifriz me temperaturën e ajrit të jashtëm < 5 °C.
Funksioni antifriz (sensori i ujit).
PATENT PENDING

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C
Temperatura e ndezjes: 3 °C
Temperatura e fikjes: 4 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul antifriz me sensor ajri. Aktivizimi i funksionit antifriz me temperaturën e ajrit të jashtëm < 5 °C. Funksioni antifriz (sensori i ujit). Lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
d7a585c3-56be-429c-9b99-853a4d3ccab0
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul antifriz me sensor ajri. Aktivizimi i funksionit antifriz me temperaturën e ajrit të jashtëm < 5 °C. Funksioni antifriz (sensori i ujit). Lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 5 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.
SCIP code
dcb45ec4-77da-4184-a0c1-9b8297420b44

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi