Серија 108

iStop®, Вентил против смрзнување

Оди до
108601.png
108601_dim~-~page-1.png
108601_sez~-~page-1.png
108601_app~-~page-1.png
108601_ins~-~page-1.png
108601.png
108601_dim~-~page-1.png
108601_sez~-~page-1.png
108601_app~-~page-1.png
108601_ins~-~page-1.png
Прикажи во 3D
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Вентил против смрзнување

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Среден температурен опсег: 0–65 °C
Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C
Температури на отворање: 3 °C
Температурите на затворање: 4 °C
Материјал: месинг

Сертификати

ACS

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил против смрзнување Поврзување: G 1" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
efeaced5-0260-46e5-a912-ff89c623abe3
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил против смрзнување Поврзување: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
ad55db36-df62-4abb-a93c-2081496e40f4
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Текст за опис
Вентил против смрзнување Поврзување: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
87ce563c-1975-4ab8-ae8a-0e439d13c331
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Вентил против смрзнување Поврзување: Ø 28. Максимален работен притисок: 10 bar. Среден температурен опсег: 0–65 °C. Опсег на амбиентална температура: -30–60 °C. Температури на отворање: 3 °C. Температурите на затворање: 4 °C. Материјал: месинг.
SCIP code
b4c3d5f5-ad24-4c12-a7a6-dcf970edd7bf

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi