Seritë 108

iStop®, Valvul kundër ngricës.

Shko te
108601.png
108601_dim~-~page-1.png
108601_sez~-~page-1.png
108601_app~-~page-1.png
108601_ins~-~page-1.png
108601.png
108601_dim~-~page-1.png
108601_sez~-~page-1.png
108601_app~-~page-1.png
108601_ins~-~page-1.png
Shfaq në 3D
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Valvul kundër ngricës.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C
Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C
Temperatura e ndezjes: 3 °C
Temperatura e fikjes: 4 °C
Materialet: Nikel

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kundër ngricës. lidhjet: G 1" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kundër ngricës. lidhjet: G 1 1/4" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Teksti i tenderit
Valvul kundër ngricës. lidhjet: G 1 1/2" A (ISO 228-1) M. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Valvul kundër ngricës. lidhjet: Ø 28. Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–65 °C. Gama e temperaturës së ambientit: -30–60 °C. Temperatura e ndezjes: 3 °C. Temperatura e fikjes: 4 °C. Materialet: Nikel.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi