Programet kompjuterike Caleffi

CHD

CHD - CALEFFI HYDRONIC DESIGN

Platformë novatore softuerike për dizajnuesit e HVAC.

ZBULONI

Caleffi Solutions

Caleffi Solutions

Aplikacioni Caleffi Solutions ju prezanton produktet tona dhe me të mund të zbuloni zgjidhje të reja

Si funksionon?
Krijoni një diagram të sistemit tuaj me ndihmën e sugjerimeve tona, zgjidhni produktet dhe plotësoni specifikimet. Printoni zgjidhjen e plotë në format .pdf dhe vendosni versionin në format .dxf në modelin tuaj AutoCad.

HAP PAJISJEN