Seritë 5453

Paketa e mirëmbajtjes.

Shko te
kit545345.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Paketa e mirëmbajtjes.
Paketa përmban sa më poshtë: - separator papastërtish me valvula mbyllëse dhe magnet; - PASTRUESI C3; - INHIBITORI C1.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e mirëmbajtjes. Paketa përmban sa më poshtë: - separator papastërtish me valvula mbyllëse dhe magnet; - PASTRUESI C3; - INHIBITORI C1.
SCIP code
66fc9edd-114a-4bd0-89bd-2e1c6911fb78
Modele 3D
Teksti i tenderit
Paketa e mirëmbajtjes. Paketa përmban sa më poshtë: - separator papastërtish me valvula mbyllëse dhe magnet; - PASTRUESI C3; - INHIBITORI C1.
SCIP code
0daf3604-f5d3-4188-a582-353dc992e040
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Paketa e mirëmbajtjes. Paketa përmban sa më poshtë: - separator papastërtish me valvula mbyllëse dhe magnet; - PASTRUESI C3; - INHIBITORI C1.
SCIP code
c9274693-1583-4148-b4f2-894f0bd26bce

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi