Seritë 5709

PASTRUES C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat.

Shko te
570911.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

PASTRUES C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat.

Certifikimet

BELGAQUA

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
PASTRUES C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat. Vëllimi: 0,5 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi