Seritë 5709

BIOCID C7. Parandalon rritjen e baktereve dhe kërpudhave.

Shko te
570913.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

BIOCID C7. Parandalon rritjen e baktereve dhe kërpudhave.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
BIOCID C7. Parandalon rritjen e baktereve dhe kërpudhave. Vëllimi: 0,5 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi