Серија 5709

C7 БИОЦИД. Спречува раст на бактерии и габи.

Оди до
570913.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

C7 БИОЦИД. Спречува раст на бактерии и габи.

Цртежи и спецификации

Број на дел Волумен
3D модели
Текст за опис
C7 БИОЦИД. Спречува раст на бактерии и габи. Волумен: 0,5 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi