Серија 5709

C4 ЗАПЕЧАТУВАЧ ЗА ПРОТЕКУВАЊЕ. Течен запечатувач.

Оди до
570914.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

C4 ЗАПЕЧАТУВАЧ ЗА ПРОТЕКУВАЊЕ. Течен запечатувач.

Цртежи и спецификации

Број на дел Волумен
3D модели
Текст за опис
C4 ЗАПЕЧАТУВАЧ ЗА ПРОТЕКУВАЊЕ. Течен запечатувач. Волумен: 0,5 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi