Серија 5709

C1 ИНХИБИТОР. Заштитува од корозија и бигор.

Оди до
570912.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

C1 ИНХИБИТОР. Заштитува од корозија и бигор.

Сертификати

BELGAQUA
BUILDCERT NSF

Цртежи и спецификации

Број на дел Волумен
3D модели
Текст за опис
C1 ИНХИБИТОР. Заштитува од корозија и бигор. Волумен: 0,5 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi