Серија 5453

DIRTMAG, Одвојувач на нечистотија со вентил за исклучување, со магнет.

Оди до
545345.png
545345.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Одвојувач на нечистотија со вентил за исклучување, со магнет.
Прилагодлив за хоризонтални, вертикални или 45° цевки.
Одводен вентил со приклучок за црево.

Технички податоци

Максимален работен притисок: 3 bar
Среден температурен опсег: 0–90 °C
Материјал: технополимер

Сертификати

PCT

Цртежи и спецификации

Број на дел Поврзување Максимална препорачана стапка на проток
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со вентил за исклучување, со магнет. Прилагодлив за хоризонтални, вертикални или 45° цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 3/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h. Материјал: технополимер.
SCIP code
951456b2-a765-4801-b446-25d94dc99565
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со вентил за исклучување, со магнет. Прилагодлив за хоризонтални, вертикални или 45° цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 1" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 1,3 m³/h. Материјал: технополимер.
SCIP code
ea64c8f6-6e74-42fb-977b-308cd0ab3b2d
2D цртежи
Преземи
Преземи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Одвојувач на нечистотија со вентил за исклучување, со магнет. Прилагодлив за хоризонтални, вертикални или 45° цевки. Одводен вентил со приклучок за црево. Поврзување: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Максимален работен притисок: 3 bar. Среден температурен опсег: 0–90 °C. Максимална препорачана стапка на проток: 2,1 m³/h. Материјал: технополимер.
SCIP code
8323951e-f3c8-49c1-b23b-00ae6f595a2c

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi