Серија 5453

Изолација за стапици за нечистотија со топчести вентили од серијата 5453.

Оди до
cbn545345.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

Изолација за стапици за нечистотија со топчести вентили од серијата 5453.

Цртежи и спецификации

Број на дел Користете
2D цртежи
Преземи
Преземи
3D модели
Преземи
Преземи
Текст за опис
Изолација за стапици за нечистотија со топчести вентили од серијата 5453.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi