Seritë 5453

Izolim për kurthe të papastërtive të valvulave të topit të serisë 5453.

Shko te
cbn545345.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Izolim për kurthe të papastërtive të valvulave të topit të serisë 5453.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Përdorimi
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Izolim për kurthe të papastërtive të valvulave të topit të serisë 5453.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi