Seritë 5453

DIRTMAG®, Separator papastërtish me valvul mbyllëse me magnet.

Shko te
545345.png
545345.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

Separator papastërtish me valvul mbyllëse me magnet.
I rregullueshëm për tuba horizontalë, vertikalë ose tuba 45°.
Rubinet shkarkimi me lidhje zorre.

Të dhënat teknike

Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar
Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C
Materialet: Teknopolimer

Certifikimet

PCT

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Lidhjet Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me valvul mbyllëse me magnet. I rregullueshëm për tuba horizontalë, vertikalë ose tuba 45°. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 3/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1,3 m³/h. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me valvul mbyllëse me magnet. I rregullueshëm për tuba horizontalë, vertikalë ose tuba 45°. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 1" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 1,3 m³/h. Materialet: Teknopolimer.
Skica 2D
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Shkarko
Modele 3D
Shkarko
Shkarko
Teksti i tenderit
Separator papastërtish me valvul mbyllëse me magnet. I rregullueshëm për tuba horizontalë, vertikalë ose tuba 45°. Rubinet shkarkimi me lidhje zorre. Lidhjet: G 1 1/4" (ISO 228-1) F. Presioni maksimal i funksionimit: 3 bar. Gama e temperaturës mesatare: 0–90 °C. Shpejtësia maksimale e rekomanduar e rrjedhës: 2,1 m³/h. Materialet: Teknopolimer.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi