Серија 5709

C3 БРЗ ЧИСТАЧ. Отстранува тиња, бигор и остатоци.

Оди до
570915.png
Преземи во висока резолуција

Опис на производот

C3 БРЗ ЧИСТАЧ. Отстранува тиња, бигор и остатоци.

Сертификати

BELGAQUA

Цртежи и спецификации

Број на дел Волумен
3D модели
Текст за опис
C3 БРЗ ЧИСТАЧ. Отстранува тиња, бигор и остатоци. Волумен: 0,4 l.

Апликации

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi