Seritë 5709

PASTRUES I SHPEJTË C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat.

Shko te
570915.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

PASTRUES I SHPEJTË C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat.

Certifikimet

BELGAQUA

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
PASTRUES I SHPEJTË C3. Hiqni baltën, çmërsin dhe mbeturinat. Vëllimi: 0,4 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi