Seritë 5709

INHIBITOR I SHPEJTË C1. Mbron kundër gërryerjes dhe çmërsit.

Shko te
570916.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

INHIBITOR I SHPEJTË C1. Mbron kundër gërryerjes dhe çmërsit.

Certifikimet

BELGAQUA
BUILDCERT NSF

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
INHIBITOR I SHPEJTË C1. Mbron kundër gërryerjes dhe çmërsit. Vëllimi: 0,4 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi