Seritë 5709

IZOLUES RRJEDHJESH C4. Izolues i lëngshëm.

Shko te
570914.png
Shkarko me rezolucion të lartë

Përshkrimi i produktit

IZOLUES RRJEDHJESH C4. Izolues i lëngshëm.

Skicat dhe specifikimet

Numri i pjesës Vëllimi
Modele 3D
Teksti i tenderit
IZOLUES RRJEDHJESH C4. Izolues i lëngshëm. Vëllimi: 0,5 l.

Aplikimet

Pipe Sizer Caleffi
Pipe Sizer Caleffi